Abdullah Bozbağ İlkokulu

Vizyon: *Atatürk ilke ve devrimlerini ve bu çizgide bir demokrasi ve barış anlayışını benimsemiş *Bilim ve teknolojinin farkında olan *Yeniliklere açık *Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden *Değerlerini yaşayan ve yaşatan *Hoşgörü sahibi *Olaylara geniş bir açıdan bakabilen *Dinamik,özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş *Sosyal ve Kültürel faaliyetlere katılımcı *Çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: *Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini; *Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, *Çevresiyle ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, *Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, *Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, *Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktadır...

Başarılar: 2011-2012 Türkiye Gençler Atletizm Dalında Bölge İkinciliği 2012-2013 Türkiye Engelliler Uzun Atlama Dalında Türkiye Birinciliği 2012-2013 Türkiye Engelliler Cirit Atma Dalında Türkiye Birinciliği 2012-2013 Türkiye Engelliler 100 Metre Koşu Dalında Türkiye İkinciliği 2011-2012 Öğretim yılı Kutlu Doğum Bilgi Yarışması İl Birinciliği 2011-2012 Öğretim yılı Satranç Turnuvalarında İl Birinciliği ve İkinciliği

Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler: Halkoyunları,
Bilimsel Etkinlikler: Resim, Müzik, İzcilik, Drama
Proje Çalışmaları: E Twinning projeleri uygulanıyor.

WEB - https://abdullahbozbagio.meb.k12.tr

Adres - Hacı Siyam Mahallesi Bozbağ Caddesi No 14 Merkez / Giresun